Samenwerken? - Website Erik

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Samenwerken?

Model en Portret
Lijkt het jou leukom een keer model te staan?
Neem dan contact op!

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen, dus misschien ben jij dan wel de volgende met wie ik samenwerk!
Wat is belangrijk om te weten:
- ik werk op tfcd-basis, dat wil zeggen dat je als model een aantal bewerkte foto's digitaal krijgt toegezonden in ruil voor je medewerking aan de shoot;
- deze foto's mag je uiteraard voor eigen doeleinden gebruiken;
- vooraf deel ik altijd een moodboard met je, dat geeft een idee van de fotografiestijl waarin ik wil werken; staat deze stijl je niet aan, laat het dan weten, want shooten wanneer je je als model niet prettig voelt in je rol zal geen mooie foto's opleveren!
- neem gerust iemand mee als dat prettiger voelt!
- stel vooraf alle vragen die je wilt stellen!
- een fotoshoot duurt al gauw een aantal uren, hou daar dus rekening mee.

Ik fotografeer vrijwel altijd op lokatie. De voorzieningen zijn daar beperkter dan in een studio. Dat betekent vaak improviseren met visage of met omkleden, maar het zijn ook ontzettend leuke ervaringen!
Uiteraard heeft het weer invloed op de shoot. Vaak is het geen probleem om een shoot aan te passen op het weer, maar op het moment dat het te slecht is, of er veel regen gemeld wordt, dan kan het zijn dat ik de shoot moet verplaatsen of annuleren. Veel water is namelijk funest voor de fotoapparatuur, en uiteraard ook voor jouw gezondheid!

Ben je nieuwsgierig geworden?

Stuur dan een mailtje met je gegevens, twee foto's van je zelf (gezicht en volledige lichaamslengte), in welke stijlen je zou willen shooten en dan ga ik op zoek naar een passende samenwerking!

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu